Skriftstørrelse:

 

     


Søndag 24. august var bataljonen invitert på fotballkamp mellom Brann og Rosenborg av Håndballregion Vest. Dette var i forbindelse med korpsets innsats i Haukelandshallen under håndball-EM tidligere i år. De fleste av soldatene og en del av slagerne og offiserene møtte halvannen time før kampen startet til en samling i Idrettshuset - Håndballregionens lokaler på Stadion. 

På samlingen ble guttene informert om en hyttetur som skal avholdes i nær fremtid, samt om offisersvalget, som trolig vil finne sted i slutten av september. Den nye sjefen, Daniel Castell, kunne fortelle de fremmøtte at vi nå står foran en kjempesesong for korpset. Han minner om at de som ønsker å stille til offiser for kommende sesong, må melde fra til ham om dette så snart som mulig på tlf. 93809968.

Guttene fikk se kampen fra Hansa-svingen. Som vi alle vet, viste dessverre ikke Brann-laget seg fra sin beste side. Men ifølge Daniel, storkoste guttene seg likevel. Og med dette, kan vi vel erklære høstaktivitetene offisielt for åpnet. Vi kan love at det blir mye moro å glede seg til i månedene fremover. Husk å følge med her på hjemmesiden.