Skriftstørrelse:

Sjefen ønsket gratulantene velkommen, og deretter holdt Frode Mæhlum, Foreningen Fjeldguttens formann, gratulasjonstale og bekjentgjorde gaven - 20 nye riflekolber.

I år er det 50 år siden Harald Juuhl var bataljonssjef, og i den anledning holdt også han en gratulasjonstale. Blant annet roste han guttene for deres engasjement i forbindelse med de internasjonale prosjektene bataljonen deltar i - nemlig samarbeidet med henholdsvis Avantgarden og Tivoligarden.

Så var turen kommet til samarbeidskorpsene, med sine gratulasjonstaler og gaveoverrekkelser. Fra Wessellengens fikk bataljonen et gavekort på kr 500 hos Musikk-Miljø, og fra Skutevikens en ny vandrepokal til beste trommeslager.

Fellesparade for fanene ble en stilig avrunding på Pitterhaugen. Som han alltid pleier å gjøre det, leverte Fanebærer Vegard Carlsen en gjennomført elegant parade.

Da seremonien var over, marsjerte bataljonen, med gamlekarene i front, ned til Krybbesmuget og trådte av. Så fikk endelig guttene komme i hus for å få i seg litt varme, velfortjent pizza, kaker og brus.