Skriftstørrelse:

Ja, så er altså buekorpssesongen endelig kommet i gang for i år. Og med den kommer også våren. Men fremdeles lå det ennå en del snø på Pitterhaugen denne første marsjdagen.


Men forhåpentligvis synger den gjenstridige vinteren nå på siste verset, slik at vi igjen kan få nyte litt sol og varme.

Det var en stilig bataljon som stilte på linje denne første sesongen. Vi merket oss med glede at fanegarde, slagere, sjef, adjutant og maskot tok oppstilling i Nedere Fjeldsmug, før de marsjerte opp til Pitterhaugen for å slutte seg til resten av korpset. Med unntak av de senere år, da man har tatt oppstilling litt lengre opp i svingen, er det jo i Nedre Fjeldsmug det tradisjonsmessig har vært tatt oppstilling.

Dette var også en litt spesiell dag for to av guttene, nemlig Jesper og Snorre, som begge fylte 11 år akkurat denne dagen.

Det var fremmøtt 25 gutter, men noen hadde meldt forfall, slik at vi kan regne med flere på linje fremover. Bataljonen marsjerte en kort runde i strøket, før det ble pølsefest i Huset. Til slutt var det avslutning på Pitterhaugen.