Skriftstørrelse:
Danskene kommer fredag 14.mai med fly og det blir felles trening med Avantgarden og Fjeldets Bataljon i Norrønahallen fra kl. 11 denne dagen.
Der er alle fjellaguttene velkommen, og har dere en yngre bror eller en kamerat som vil oppleve mye moro sammen med danskene så ta de med. Det blir sivilt antrekk denne dagen, men husk rene innesko.17.mai skal Avantgarden gå sammen med bataljonen i flaggtoget.

Etter anvisning fra 17. mai-komiteen vil Avantgarden gå inn i våre rekker sammen med våre slagere. Det vil dermed gi virkelig klang i 17. mai prosesjonen når Fjeldets Bataljon kommer i år. Og vi vil få stor oppmerksomhet. Når vi deltar i flaggtoget har vi førsteklasses utsikt til hovedprosesjonen som vi passerer underveis. Det arbeides også med å få til felles grillparty med Avantgarden utenfor huset vårt i Krybbesmauet like etter prosesjonen ca kl.13,00. I tillegg til grillmat vil det bli servert is og brus/saft. For en 17.mai feiring!

17. mai avsluttes som vanlig med fakkeltog til Lille Lungegårdsvann og fyrverkeri. Først i dette toget går Avantgarden og fanegarde med offiserer og slagere (evt. En liten drilltropp med de eldste soldatene fra Fjeldets Bataljon. Vi får dermed også her førsteplass til å se på fyrverkeriet.

Dette blir kjempegøy og en flott markering av Fjeldets Bataljon.
Nærmere om tidspunkt for disse arrangementene kommer i egen sirkulære.
Alle som stiller i Norrønahallen på samtrening med Avantgarden og i de øvrige paradene er sikret å komme med på neste års kjempetur til Stockholm og Gàvle i Sverige med avslutning i Næstved og fullt kjør på Bon-Bon land tivoliet.

Får du med deg en yngre bror eller en kamerat (som ikke går i korpset fra før av) i Norrønahallen vil du få stor rabatt på neste års kjempetur.

Det skjer alltid noe kjempegøy i Feldets.
Ser vi deg i Norrønahallen 14.mai kl. 11,00 ??

Velkommen!

Ole Dalehaug, sjef tlf. 92048336
Harald Juuhl, prosjektleder aktiv ungdom tlf.47329826.