Skriftstørrelse:


17. mai er sikkert den gøyeste dagen i året å gå i buekorps. Nesten alle buekorpsguttene i hele verden kommer til å marsjere denne dagen. Dette blir en lang marsjdag, med masse å se på og oppleve.
Fjeldets Bataljon stiller på linje på Pitterhaugen denne dagen kl 08:15 senest! (Flaggheising kl 08:00 hvis du vil være med på det)
I år har vi besøk fra Danmark på 17. mai. 25 fra Avantgarden skal være våre gjester fra 14.-18. mai. Og 17. mai skal Avantgarden gå sammen med oss i Flaggtoget.

Først blir det en liten runde i strøket for å vekke opp de naboene som sover ennå, kl 08:45 spiser vi frokost i Huset. Den har gamlekarene laget i stand. Her kan foreldre komme også, og få en kopp kaffe å våkne på.

Dagen fortsetter på Christi Krybbe skoler, videre til Festplassen hvor Flaggtoget stiller opp. I Flaggtoget har du orkesterplass til alt det gøyale som skjer i 17. maitoget. Vi går rundt i byen fra kl. 11:00, i vel en time, og marsjerer opp til Krybbesmauet hvor vi slutter av rundt kl 13:00 (klokken ett) med grillparty for Fjeldets Bataljon og Avantgarden.
Det er også mulig for foreldre, søsken og andre og få kjøpt grillmat.

Du må stille i full uniform, med hederstegn hvis du har gått en stund i Fjeldets Bataljon.
Hederstegn vil si filler og ordener (medaljer).
Husk å ha ordentlig fin uniform med svarte sko og strømper, hvit skjorte og slips, foruten jakke og lue og rifle.
Ta også med et lite norsk flagg som vi skal feste i riflen. Alle i Flaggtoget har flagg med!
Det er veldig viktig at du kommer denne dagen, slik at vi kan vise at Fjeldets Bataljon er byens stiligste buekorps.

Om kvelden 17. mai (kl 21:30) skal Avantgarden og slagere og offiserer fra Fjeldets være med i fakkeltoget til Festplassen, og se fyrverkeri kl 23:00. Andre som har lyst og mulighet er hjertelig velkommen til å være med Smile