Skriftstørrelse:

FJELDGUTTER PÅ FJELLTURHei alle spreke fjeldgutter!

Vet det er flere av dere som etterlyser årets landtur som vi pleier å ha på slutten av hver sesong. Denne sesongen har vært begivenhetsrik med Buekorpsenes Dag, 17. mai med besøk fra Danmark, kinodag og alt det andre gøye vi har vært med på i år. Rådet har derfor bestemt at vi utsetter landturen til over sommerferien! Hvor vi reiser og når kommer vi tilbake til. Men det kommer til å bli en hel helg i august/september Smile

Derfor tar vi i stedet for marsjering en minilandtur lørdag 12. juni! Til fjellet i vårt eget strøk, Fløyfjellet! Vi møtes i Huset kl 12:00. Dette koster kr 30,-

Ta gjerne med foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler eller andre som vil være med.

Vi ordner med mat til guttene. Andre som blir med ordner sin egen mat. Ta også med drikke!

Vi tar Fløibanen opp og går innover i fjellet, finner på masse moro, raster et passende sted og er nede i Huset igjen kl 16-16:30 (fire-halv fem).

Se an været og ta gjerne med en sekk til å ha drikke i, samt det som måtte trengs av ekstra klær.

Blir det (veldig) dårlig vær, tar vi heller en oppdagelsestur i vår egen by. Hvor vi da drar, blir en overraskelse, men vi har en plan!

-------------------------------------

Husk også avslutningsdagen onsdag 16. juni kl 17:30 på Pitterhaugen!


Denne dagen markerer vi sesongen 2010 for over med utdeling av ordener, pokaler og andre premier. Da må alle stille i grand galla, vi marsjerer i strøket sammen med Alvøen Musikkforening og gamlekarene. Etterpå blir det litt mat i Huset. Ta med en ekstra jakke denne dagen. Du skal da levere inn jakke, lue, rifle og det som tilhører Fjeldets Bataljon.

Vel møtt, hilsen Rådet.{jcomments off}