Skriftstørrelse:

LANDTURENNå er sommeren og ferien over, skolen begynt igjen, og det er på tide komme oss på tur, ekte gøyal buekorpstur!

Soldater, slagere og offiserer fra Fjeldets Bataljon reiser med Arild Madsen og Svend Roald Bjerga som reiseledere til

IOGTs hytte på Kvamshaug i Eikedalen fredag 10. september til søndag 12. september.{jcomments off}Det blir ikke lagt opp til noe tett program, men mye moro skal vi finne på: tur i fjellet, vi disponerer kano og robåt (og redningsvester), fiske i ferskvann, for å nevne noe! Kan nevne at en tradisjon på FBs landturer er å kaste sjefen i vannet! Mat blir tillaget og servert av reiselederne.

IOGTs hytte har ca 60 sengeplasser fordelt bl.a. på sovesal til 15 og 3-mannsrom, eget spise- og oppholdsrom.

Dette vil koste kr 200 pr medlem i FB, kr 350 hvis du ikke har betalt kontingent for 2010. Dette dekker transport, mat, overnatting og aktiviteter.
Det er også anledning for foreldre å være med. Dette vil koste kr 300 pr person. De som kjører egen bil, kan bare kjøre direkte til Kvamshaug.

Vi møter opp ved Fløibanen (nedre stasjon) kl 17:30 fredag 10.9. for avreise til Kvamshaug med minibuss og biler. Turen avsluttes søndag 12.9. ved Fløibanen kl 17:30.

Dette må du ha med:
sengetøy (laken, pute- og dynetrekk), toalettsaker, fritidsklær, regnklær, støvler, inneklær og uteklær, toalettsaker, håndkle. Eventuelle godterier må tas med. Det er ikke butikk i nærheten.
Vi skal IKKE ha uniform med!

 

Hilsen Rådet

Se også http://www.kvamshaug.no/ for info om Kvamshaug
Kontakt for påmelding, eller hvis du lurer på noe:
Ole Dalehaug,         tlf 92 04 83 36
Svend Roald Bjerga,     tlf 90 55 62 63
Arild Madsen,         tlf 95 11 62 63