Skriftstørrelse:

FJELDETS BATALJON INVITERER TIL HYTTETUR


Fjeldets Bataljon inviterer hele bataljonen med på hyttetur til Kvamskogen. Turen avholdes allerede neste helg - fra 6. til 8. desember.

Vi har fått låne Bergens Tidende sine hytter, og vi reiser både frem og tilbake med en nyere, førsteklasses buss fra Tide. Vi møter opp ved Fløibanestasjonen, og avreise blir fredag 6. desember klokken 18:00. Vi er tilbake søndag 8. desember ca. kokken 18:00, hvor turen avsluttes ved Fløibanestasjonen.

Turen koster bare kr 200,- for soldater, og kr 300,- for offiserer og slagere. Prisen inkluderer reise, opphold og måltider.

Dette må du ha med deg:
Vinterklær og vintersko
Klesbytte
Innesko
Sengetøy (enten dynetrekk, putevar og laken, eller sovepose)
Toalettsaker
Håndkle

Hvis du tar med deg snacks selv, kan du ha med deg for inntil kr 150,- (samlet beløp for snop/brus etc.). Du kan ha med deg mobiltelefonen din, men ikke andre elektroniske enheter som f.eks. datamaskin, nettbrett, spillmaskiner eller lignende.

Kontakt sjefen (tlf. 482 05 116) på forhånd med spørsmål og om du har spesielle behov, som for eksempel allergi eller andre viktige opplysninger.

Du kan gjerne ta med deg kamerater som kan tenke seg å være med i bataljonen. De betaler det samme som deg.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å være med på en rimelig hyttetur. Vi kommer til å få det kjempegøy, med vinterleker og annen moro.

Med buekorpshilsen
Fjeldets Bataljons Råd