Skriftstørrelse:

Først 17. mai - deretter 22. mai

 

Det var en sann fryd å se Fjeldets Bataljon 17. mai i år. Det første vi sperret øynene opp for var fanegarden, som talte hele 6 faneoffiserer. Vi har vel kun sett dette en gang tidligere - i 2005. Vi synes det var stilig, og vi ser frem til mer av samme slag. 

I fjor feiret Fjeldets 150 år. Da var vi noe over 50 på linje. Derfor synes vi at var det litt av en prestasjon at vi i år mobiliserte 46 gutter denne dagen. Sjefen sa at han fikk frysninger når han hadde kommandert korpset i gang og skuet bakover. Seks faneoffiserer, 11 slagere, offiserskorpset, og resten sodater.

Dette var oppturen vi trengte akkurat nå. Neste gang bataljonen marsjerer er stiftelsesdagen, 22. mai. Vi gleder oss allerede - aktive, foreldre, gamlekarer og andre interesserte. I år stiller vi også med musikkorps. Og akkurat det har vi ikke vært bortskjemt med for ofte i senere tid.

Vi håper og tror at bataljonen blir stilig, og at gamlekarene og publikum møter fulltallig. Da vil det bli en festdag som er Fjeldets Bataljon verdig. Vel møtt!