Skriftstørrelse:

Både til Fjellamarsjen og til Nystemten deltok også Jens Ulrik på trommer. Fra Pitterhaugen bar det ned til minnetavlen. Der sjefen holdt en strålende tale for stifterne og festet blomster på tavlen. Deretter ble Fjellamarsjen spilt og sunget påny og så ble det avsluttet med "Ja,vi elsker". Det ble en meget høytidlig stund og det så vi både på guttene og gamlekarene. Ja, vi opplevde faktisk at en av gamlekarene måtte gå fra høytidligheten - så rørt var han. "Eg måtte bare gå, sa han, ellers hadde eg begynt å grine", så rørt var han.

Etter dette var det marsj i strøket og seinere frokost for guttene i Huset. Mens Harald sprang med gjestene til Bystasjonen for å ta buss til Stavanger pga. flystreiken.

Danskene var meget begeistret for dagene i Bergen og for innholdet i planleggingsbesøket og meget lei seg for at de ikke fikk oppleve hele 17. mai feiringen. De kommer tilbake til gruppeutvekslingen mandag 30.juni med hele 51 deltakere innkludert ledere og da blir det 8 dager spekket med fart og morro  for Fjellaguttene og danskene - Hør bare her -Fisking - båtturer med småbåter - tur til Førde i 2 dager med konsert og opptreden - Kamp på Brann Stadion - Brann - Bodøglimt - besøk på Vilvitesenteret -

Akvariet og Fløien -Underholdningkvelder - Rytmeverksteder - hvor alle kan få lære å tromme, og de som vil prøve å være hornblåsere får opplæring av profesjonelle lærere fra Danmark. Dette blir bare knalltøft!.

Mvh. Harald J.