Skriftstørrelse:

Da skal vi virkelig vise at vi er mange og hvem som er best å marsjere av Fjeldets. Skutevikens og Wesselengens. OFFISERER og SLAGERE møter kl.12,30 SOLDATER kl. 13,00 –

Alle er klar til avmarsj fra Pitterhaugen kl. 13,30.Grand galla. – medaljer, ordener og hederlig. Denne dagen er også fristen for å levere inn påmeldingsskjema til opplevelses-uken med danskene på Åsane Folehøgskole og i Førde. 

 Mandag 2. juni Møter vi på Brann Stadion bak Frydenbøtribunen kl.17,30.presisNorges Håndballforbund region Vest inviterer til Pitzafest med overraskelser.Antrekk sivil. Vi regner med at alle stiller her. Viktig å gi beskjed dersom du ikke kan. 

 Onsdag  4.juni  Foreningen Fjeldguttens 80 års dag. Klar for avmarsj kl.17,30.Denne dagen vil det helt sikkert komme mange gamlekarer for å se på  både hvor mange vi er og hvor flink vi er til å marsjere. 

Lørdag 7. juni, Avslutningsdagen, med marsj i strøket sammen med gamlekarene     og musikkorps. Etter dette blir det utdeling av ordener og pokaler, samt den store vervepremien og den store premien til den som har møtt fram mest i sesongen. 

30. juni – 6. juli, Avantgarden kommer!  En hel uke sammen med våre danske venner, masse gøy- fiskekonkurranser, båtturer, Vilvitesenteret, Akvariet, Fløien,Brann-Bodøglimt på Stadion, du får og lære å tromme og blåse horn. Og tur til Førde musikkfestival….. Husk at det er viktig å stille på marsjdagene for å få godkjent år! Det betyr at du må ha godkjent år for å få hederlig, orden eller være med å kjempe om pokalene.. Derfor:

Vi ønsker å premiere de som er flink til å stille i buekorpset! Så nå de tre siste marsjdagene 31.mai, 4. og 7.juni trekker vi ut premier, 4 kinobilletter, blant de som kommer i buekorpset. I tillegg blir det ekstratrekning for de som tar med seg en ny gutt som vil begynne og også være med på leiren med danskene!

  

 Vel møtt på Pitterhaugen, hilsen Rådet Lurer du på noe, ring:Tlf: sjef Chris Erik, 977 10 604, 1. komp. Daniel, 938 09 968, 2. komp. Dwayne, 936 99 295, Tamburm. Jørgen, 415 44 527. Vedr. leiren med danskene –Harald Juuhl 47329826.