Siste oppdatering

  • Siden ble sist oppdatert: Sunday 09 December 2018, 21:14:45.

Fjeldets Bataljon - Et stilig buekorps med aktiviteter og moro

 OFFISERSVALG


 

Hei gutter!

Søndag 7. august skal Fjeldets Bataljon holde valg på de som skal være offiserer i buekorpset i 2015.

En ting som vi er stolte av i buekorpset, er at vi som går i Fjeldets Bataljon velger selv våre offiserer. Derfor er det viktig at ALLE kommer og får gitt sin stemme på den de ønsker skal være offiser for den kommende sesongen.

Alle fjeldgutter møter derfor (uten uniform) til offisersvalg på
Huset, Krybbesmauet 5, onsdag 7. august kl 16:00.


Etter at valget er gjennomført, blir det underholdning og noe godt å spise i Huset, Krybbesmuget 5.

Det er viktig at DU kommer, slik at du selv kan få hilse på de som stiller til valg, og kan stemme på den kandidaten du vil ha som offiser i Fjeldets Bataljon i 2015.

Trykk på "Les hele saken" for å se loven som gjelder for valg i Fjeldets Bataljon.

Vel møtt!
Hilsen Radet

Register to read more...

NORRØNAS JULEAVSLUTNING

{hidefa}Den 16. desember hadde Norrønas mosjonsparti juleavslutning i Huset.F.Bs sjef av 1959 Harald Juuhl sier velkommen til F.B. sine lokaler i Krybbesmuget 5.

 

Register to read more...

Fjeldets Bataljon + idrettslaget Norrøna = Sant!

{hidefa}Idrettslaget Norrøna ble stiftet 8. september 1889.  Fra idrettslagets historiebok «100 år med idrett og vennskap», som ble utgitt ved 100 års jubileet i 1989, kan jeg sitere følgende: «De fem kameratene møttes på sitt vanlige sted. På bekkelokket på Øvre Korskirkealmenning.»

Det var en heller stille søndag ettermiddag i Bergen, men for disse 16-17 åringene lå det spenning i luften. De skulle stifte sitt eget idrettslag. Å drive med idrett var et særsyn i de dager. Kameratgjengen fra strøket omkring Korskirkealmenning, Lille Øvregate og Skansen var etter flere besøk i Latinskolens gymnastikklokaler blitt bitt av “basillen”. Der holdt Bergens Turnforening til med sine partier, og turn fenget hos ungdommene. Men – de ville ikke drive med turn i den eneste etablerte foreningen i Bergen, de ville begynne for seg selv.

 

Register to read more...

Video


Med denne videospilleren kan du se videoer av bataljonen som er lagt inn på Youtube og videoer som er lagt inn på vår egen hjemmeside. Se video her

Julemøtet i Foreningen Fjeldgutten
Det etter hvert så tradisjonsrike julemøtet, eller julemiddagen, i Foreningen Fjeldgutten gikk av stabelen i Huset fredag 16. november.  Foreningens formann Christer Mæhlum kunne ønske velkommen et 30-talls fjeldgutter av alle årganger, i tillegg til sjef og kompanisjefer fra bataljonen.  På menyen stod – også tradisjonen tro – pinnekjøtt med tilbehør og riskrem, ypperlig tilberedt av Joacim og Heidi. Det er alltid hyggelig å se nye ansikter på disse tilstelningene, og det var det også i år.  Ekstra hyggelig er det at også utenbysboende fjeldgutter tar turen til Bergen i anledning julemiddagen.

Joomla Templates - by Joomlage.com