Boklanseringen 26. mai

Boklanseringen 26. mai
 
Marsjtakt i smitt og smau ble behørig lansert utenfor Buekorpsmuseet 26. mai med taler fra formannen i Foreningen Fjeldgutten Stein Erik Mæhlum, formannen i bokkomiteen Eirik Kjelby, bataljonssjef Henrik Padøy, varaordfører Rune Bakervik og ikke minst forfatteren selv, Jostein Sørensen.
Frode Mæhlum var dagens konferansier.
 
Bataljonens offiserer hadde tatt oppstilling på Strandkaien, og marsjerte inn på plassen foran museet.
 
Det var rigget til en salgsstand og satt opp rollup-plakater med informasjon om boken. 
 
Det første eksemplaret av boken ble overlevert til bataljonen ved sjef Henrik Padøy. Dernest fikk Foreningen Fjeldgutten sin bok, ved foreningsformann Stein Erik Mæhlum. Varaordføreren mottok også et eksemplar som gave til Bergen kommune.

Været var strålende og mange gamlekarer og andre  buekorpsinteresserte var møtt opp for å overvære høytideligheten. Stoler var satt frem for tilskuerne, og det ble servert skillingsboller, kaffe og saft til alle.
 
Bryggesjauerne underholdt, og sørget for god stemning. Bilder fra arrangementet er lagt ut i fotoalbumet, som du finner i menyen under "Om oss".
 
Denne boken burde være uunnværlig for alle Fjeldgutter, folk som bor eller har vokst opp i strøket, historieinteresserte og bergenspatrioter.
 
Har du ennå ikke sikret deg et eksemplar av boken, kan du enkelt bestille den her på nettsiden.