Mimretreff for rådet av 1973

Mimretreff for rådet av 1973
Fra venstre: Birger Nilssen, Arne Opheim, Morten Sætre, Kjell Jacobsen, Knut Arne Olsen, Jostein Sørensen, Gunnar Berle. Frode Mæhlum var fotograf

Fredag 5. mai hadde Knut Arne Olsen trommet sammen til gjenforeningsfest for offiserene fra hans år som sjef i 1973.

Som så mange ganger i slike sammenhenger, er noen gått bort, andre bor utenlands eller i andre kanter av landet, og dessuten er det heller ikke enkelt å finne et tidspunkt som passer for alle.
Men som bildet viser, ble vi likevel en god liten gjeng som møtte opp på Buekorpsmuseet.

Her ble det holdt "rådsmøte", og sjefen hadde i denne anledning laget en saksliste, som dannet grunnlag for både mimring og diskusjon.

Deretter gikk turen til det nye Kulturhuset i Vaskerelven 8. Dette bygget huset tidligere John Grieg AS, hvor Knut Arne arbeidet fra 1970 - først som typograf og senere som prosjektleder.

Her ble det servert hovedrett med biff av ytrefilet, og konfektkake til dessert.

Knut Arne leste opp årsberetningen sin fra 1973, noe som skapte både nostalgiske tilbakeblikk og ikke så rent lite munterhet, med tanke på at dette er hendelser 50 år tilbake i tid.

Fjeldets Bataljons råd, ved sjef Emil Ask, sendte hilsen til rådet 1973, og gratulerte med 50-års markeringen. Han takket samtidig for at man opprettholdt en så herlig tradisjon.

Til slutt takket vi Knut Arne for denne flotte gjensynsfesten - et initiativ festdeltakerne var svært begeistret for.