Den nye sjefen er valgt


Sjefsvalget ble avholdt på avslutningsdagen, lørdag 16. juni. Den nye sjefen heter Jan Helge Blix.

Vi gratulerer så mye med sjefsvalget, ønsker ham lykke til og håper at han får en virkelig flott sesong.

Vi gir like godt ordet til Jan Helge, og lar ham få presentere seg selv.

Hei alle sammen!

Jeg heter Jan Helge og er blitt valgt til sjef for Fjeldets Bataljon for sesongen 2013. Jeg begynte i bataljonen i 2007 som trommeslager, da både min fetter og min bror gikk i korpset. Siden 2007 har jeg vært slager, inntil jeg ble tamburmajor i 2010 og ble igjen valgt som tamburmajor i 2012. 

Utenom å drive buekorps, så tar jeg kursing i språk, og dessuten har jeg en deltidsjobb i en Kiwi-butikk. Ellers liker jeg å holde meg i form, så jeg trener jevnlig og fokuserer på et variert og sunt kosthold. Aktivitet er en av de tingene jeg verdsetter mest, og jeg mener at dette er avgjørende for å kunne ha en stabil og bra psyke både i gode og tunge stunder. Derfor vil bataljonen også i det kommende året arrangere aktivitetsdager. Å stå på ski og snowboard, å dykke og tromme er de hobbyene jeg setter mest pris på.

En av planene mine som sjef for Fjeldets Bataljon er å gjøre buekorpset mer anerkjent for det vi er og hva vi står for. Vi er en fin gjeng hvor alle kjenner alle, og hvor det ikke forekommer mobbing. Vi lærer å være disiplinerte, og å ta ansvar for egne handlinger. Jeg vil at folk skal bli klar over at vårt buekorps er blant de mest vennlige ungdomsorganisasjonene, noe jeg selv har fått erfare. Jeg sier dette fordi jeg selv begynte som en skeptiker i 2007, og jeg ønsker at folk flest skal få riktig kunnskap om oss. For å fremme dette har vi startet opp "Åpent Hus" hver fredag fra klokken 18.00 - 21.00, og her er det også fullt mulig for foreldre å komme. Programmet om fredagskveldene varierer. Alt fra en skikkelig god og fin middag, quiz med premier, eller kanskje en fin fjelltur i godværet.

Til dere gamlekarer - alle tidligere fjeldgutter - ta med dere barn og barnebarn og få buekorpsånden "inn i blodet igjen". Kanskje du selv har ledig fritid også? Gamlekar-gjengen i vårt buekorps er så sammensveiset som den kan bli, der skjer det også en masse aktiviteter, så det er bare å hive seg på!

I året som kommer vil vi gjennomføre en god del rekrutteringsarbeid på ulike steder i stor-Bergen. Da vil vi også spre vårt budskap til dem som skulle tvile på oss i Fjeldets Bataljon. Som sagt, vi er vennlige, aktive og gøyale. Dere som har lyst på en hel del gode minner for resten av livet, bør derfor følge Fjeldets Bataljons "Bli med på nye eventyr"!

Til slutt vil jeg komme med en oppfordring til alle foreldre der ute som har en gutt som gjerne sitter litt for mye inne i ro - spiller på datamaskinen kanskje? Ta dere en tur til oss i Krybbesmuget 5 en fredagskveld mellom klokken 18.00-21.00 og se hva vi har å tilby. Dere er hjertelig velkommen!

Med buekorpshilsen

Jan Helge Blix

Sjef, Fjeldets Bataljon