Vi har fått nytt kjøkken i Huset

I fjor høst bestemte offiserene i Fjeldets Bataljon seg for at de ville ha nytt kjøkken i Huset. Ikke nok med det, de ville også stå for arbeidet selv. Gamlekarene har vært vant med å ha ansvaret for oppussingsprosjekter i Huset, men altså ikke denne gangen. Klikk på lenken nedenfor for å lese hele artikkelen.

Det er Sebastian Sunde Berentsen som har ledet arbeidet med riving av det gamle kjøkkenet, oppussing og til slutt montering av det nye.

Med seg som hjelpere har han hatt Thomas Engelsen. Henrik Padøy, Henrik Larsson, Tord Hordvik og far til Sebastian, Asle Berentsen.

Som du kan se ved å trykke på lenken her, er resultatet blitt aldeles strålende. Takk for virkelig godt utført arbeid, gutter. Vi er med rette stolte av dere, og ikke så rent lite imponert over det ferdige resultatet.

Når vi tenker på hvor mye mat som lages for bataljonsmedlemmene, både i og utenfor sesongen, er det vel ingen overdrivelse å si at kjøkkenet er av stor viktighet for bataljonen. Men det betyr selvsagt også mye for gamlekarene og alle andre som benytter Huset. Alle vet at kjøkkenløsningen har mye å si for den generelle trivselen, så nå ser vi alle frem til å ta det nye kjøkkenet i bruk.