Bladet Fjeldgutten gjenoppstår

 

Til glede for alle som er interessert i Fjeldets Bataljon, er det utgitt et nytt nummer av bladet Fjeldgutten våren 2016. Dette er en begivenhet blant de virkelig store, for det er nå gått rundt 20 år siden bladet sist ble utgitt.

 

 

Det er gamlekarene Hans Lokøy og Knut Arne Olsen som er initiativtakerne og som står bak nyutgivelsen. Resultatet er etter vår mening intet mindre enn storartet. I skrivende stund er det nye bladet ennå ikke sendt ut til medlemmene, men fjeldetsbataljon.no har fått lov til å ta en smugtitt. Og vi må i all beskjedenhet få lov til å si at det nye Fjeldgutten ikke står tilbake for andre medlemsmagasiner i toppsjiktet. Logoen er den samme, men der stopper også likheten med tidligere utgivelser. Fjeldgutten har virkelig fått et stilfullt layout, og fremstår som både tidsriktig og innbydende. Innholdsmessig er det informativt, og byr på underholdende, interessant, så vel som tankevekkende lesning.

Fjeldgutten er et organ for både Fjeldets Bataljon og Foreningen Fjeldgutten, og så dagens lys så langt tilbake som i 1931. Det er det nest eldste buekorpsbladet, og har således en lang og stolt tradisjon.
Det er derfor å håpe at vi ikke må vente i nye 20 år på neste nummer, men at vi forhåpentligvis kan se frem til et nytt blad hvert eneste år fremover.

Alle som har bidratt til utgivelsen forjener en stor takk - både redaksjon, skribenter, annonsører, bidragsytere, og alle andre som har muliggjort prosjektet og gitt oss bladet Fjeldgutten tilbake.