Først kan vi fortelle den glade nyheten at Mathias har sagt seg villig til å være sjef ett år til! Det er vi i Rådet kjempeglade for, og nå må vi alle støtte og hjelpe ham slik at også neste sesong blir en flott og god sesong for Fjeldets Bataljon!

Vi i Rådet har lyst til å gjøre litt forandringer på planene for i høst i forhold til det vi fortalte om i forrige skrivet til dere. I stedet for å samles i Norrønahallen vil vi heller bruke lørdagene frem til juleavslutningen på en annen måte som kanskje er enda mer spennende.

Vi starter allerede på lørdag 3. november hvor buekorpset spanderer kino på dere! Hva vi skal se blir en liten overraskelse, men at det blir en gøy film er helt sikkert! Vi møtes i Huset vårt klokken 13 og går samlet bort til kinoen. Etter filmen går vi samlet tilbake til Huset.

Denne dagen må du selv ta med deg det du vil ha av snop og drikke, da det ikke blir anledning til å kjøpe det på kinoen. Meld fra til Mathias snarest om du kommer.

 

Lørdag 17. november spanderer vi bowling på dere på Vestkanten i Loddefjord. Vi møtes utenfor Peppe’s på Vestkanten klokken 14, og så har vi det kjempegøy sammen på bowlingen en stund.

 

Og når vi først er samlet på bowlingen, skal vi også forsøke å holde offisersvalget. Det vil si at du får være med å bestemme hvem som skal være offiserer i Fjeldets Bataljon til neste år. Avslutningen blir på Vestkanten.

Påmelding til Mathias innen torsdag 15. november.

Lørdag 1. november blir det altså juleavslutning i Huset. Det kan du lese mer om i et eget skriv.

Da blir det altså ingen flere samlinger i Norrønahallen før etter nyttår.
Håper vi får se deg disse spennende lørdagene, da!

Hilsen Fjeldets Bataljons Råd