Foreldremøte 21. mai 08

INVITASJON TIL FORELDREMØTE  ONSDAG 21.MAI 08. KL.19,00 I HUSET –KRYBBESMAUET  5.

Sommerens mest spennende opplevelsesuke for Fjellagutteneblir i år fra mandag 30. juni til og med mandag 07.juli.  Da kommer nemlig det danske SAMBA orkesteret AVANTGARDEN fra Næstved på gjenvisitt. I fjor var vi  i 9 dager i Næstved. Og de som var med der husker ”kor gøy det var ”. Nå skal vi være verter og danskene venter å treffe igjen samtlige som var med i fjor slik at vennskapet og kontakten kan bli enda bedre.

Sist men ikke minst så vil det være utviklende for hver enkelt deltaker å være sammen med ungdom fra et annet land og opptre sammen – marsjere sammen og ha oppvisninger sammen. Det blir også tid til leik og moro sammen med danskene.Begge grupper har fått støtte til  prosjektet ”Musikk og Rytme uten grenser” så det vi laget i Danmark i fjor vil bli utviklet. Danskene kommer i år også med en gruppe hornblåsere – kanskje kan de og våre lære å spille Fjellamarsjen?

Vi skal bo og være på Åsane Folkehøgskole på Hylkje. Der blir vi innkvartert på 2- manns rom. Der vil det også være svært gode muligheter til inneaktiviteter – gymsal – teatersal – grupperom – spisesal og til uteaktiviteter – fotball – fisking – natursti m.m. Det blir turer til Bergen til Akvariet og til Vil Vite Senteret. Vi skal opptre på Torgalmenningen, på Fløien og marsjere i det flotte strøket vårt.Fredag 04. reiser vi til Førde med buss for overvære den internasjonale musikkfestivalen.

Vi er invitert på konsert med de verdensberømte ”String Sisters” fredag kveld og skal marsjere i gatene i Førde lørdag og ha oppvisning i sentrum. Dere kan lese om festivalen på www.fordefestival.no.Vi drar tilbake til Åsane lørdag ettermiddag.

Søndag skal vi på Brann Stadion til eliteseriekamp mellom Brann og Bodø/Glimt og vi skal ha oppvisning utenfor Stadion umiddelbart før kampen

Deltakeravgiften er satt til kr. 500,- pr. deltaker. Dette dekker opphold og tre måltider med mat hver dag, samt busstur til og fra Førde med overnatting og mat, samt inngangsbillett til konserten. Det vil bli gitt søskenmoderasjon.

PÅMELDINGSFRISTEN ER SATT TIL 31.05.08.

Mer detaljer om turen vil bli gitt på møtet.

OBS! Alle som deltar på årets gruppeutveksling vil ha førsterett til å være med på neste års tur ut i EUROPA sammen med danskene. Nye som ønsker å begynne i Fjeldets Bataljon nå kan få delta på årets opplegg.

Harald Juuhl                            Chris Erik Ihlebekk                                                    
Prosjektleder Aktiv Ungdom     Sjef F.B.                                              

Tlf.55242683 –47329826          97710604/977710601

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                      Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.